over ons

T.I.V.I.O.N

Welkom bij T.I.V.I.O.N de snelst groeiende
”all you need”
bureau
voor uw onderneming!

7

Wie zijn wij?

Ik snap het, je wilt ons graag leren kennen en groot gelijk heb je! Nou laat ik beginnen bij het begin, ik denk dat dat het handigst is.

TIVION is officieel opgericht door Jaafar Zagdoud in het jaar 2019. Wat begon als hobby op zijn 13de werd sinds 2012 zijn baan bij verschillende bedrijven als webdeveloper, webdesigner, UI en UX designer.

Tot aan 2019 stopte Jaafar en begon voor zichzelf. Zo ontstond TIVION the One Stop Digitale Agency!

In 2019 werd TIVION officieel geboren.

7 fundamenten van T.I.V.I.O.N:

POSITIVE

POSITIVE ATTITUDE! Positieve instelling, dosis humor, motivatie preken en heerlijk gezamenlijk trainen. Zo beginnen wij onze positieve dag. Waarom? Nou een van de voordelen van het beoefenen van een positieve psychologische kijk is, om het breed uit te drukken, succes! Niet alleen maakt succes ons gelukkiger, ons gelukkig voelen en het ervaren van positieve emoties vergroten zelfs onze kansen op succes. En uw succes is ook ons succes! Daarom staat Positief bij ons op nummer 1.

CREATIVE

CREATIVITY! Wij zijn creatief, gedreven en een openminded team. Niks is voor ons te moeilijk of ingewikkeld. Wij zoeken, creëren en realiseren zonder NEE te verkopen. Wij gaan voor de volle 1000% ervoor. Al onze klanten zijn altijd 100% tevreden geweest ( de trustpilot reviews zeggen genoeg ). Waarom? Omdat wij elke wijziging, feedback, tips en adviezen meenemen en er daadwerkelijk wat mee doen.

INTUITION

 INTUITION! Wij vertrouwen op onze intuïtie. Wij hebben het vermogen om ( heel snel ) situaties in te schatten en besluiten te nemen. Doordat wij bouwen op onze intuïtie, kunnen wij op tijd gevaar inschatten, situaties overzien, oplossingen bedenken, creatief zijn, beslissingen nemen en ons visie verder te ontwikkelen.

AMBITION

AMBITION! Wij zitten vol ambitie en dat is ook 1 van ons criteria tijdens ons sollicitatie gesprekken. Ambitie behoort tot 1 van ons fundamenten. Want zonder ambitie, bereik je nooit je visie en zonder visie blijf je altijd in een virtueuze cirkel. Wij, TIVION, verlangen naar succes!

VISIONAIR

VISIONAIR! Een van ons zeven TIVION fundamenten. Wij als visionairs hebben een duidelijk beeld over ons toekomstige ontwikkelingen en wat wij willen bereiken met TIVION. Dankzij onze wilskracht, motivatie en positieve energie zijn wij vastberaden om ons visie te realiseren.

PROACTIVE

PROACTIVE! Wij als organisatie stellen onszelf proactief op. Wij kijken graag met u mee vooruit en nemen zonodig de regie in eigen hand. Dat allemaal om uw onderneming succesvol te maken! Wij nemen keuzes en ondernemen acties met het oog op toekomstige kansen en natuurlijk eventuele bedreigingen. Doordat wij ons proactief opstellen, kunnen wij bepaalde gebeurtenissen en of ervaringen voorkomen. Dankzij proactiviteit kunnen wij op tijd inspelen.

DELECTATION

DELECTATION! Ook wel genot. Wij als organisatie en als individu genieten van ons werk en dat merk je aan onze houding en de resultaten die we behalen.

Jaafar aan het woord:

Zoals u ziet hebben wij als bedrijf zeven fundamenten wat de basis is van ons succesvolle bedrijf.
Ons visie en missie is:

VISIE

Ons visie is dat elk kind een dak boven zijn hoofd heeft en liefde ontvangt. Ons visie is om weeshuizen en opleidingen te realiseren.

MISSIE

“Onze missie is om dit te gaan realiseren door middel van hard werken, rondreizen en ons netwerk uitbreiden. Ons strategie is om van elk opdracht die we afronden een percentage te doneren.

Ons Prachtige Team

Jaafar Zagdoud

Founder & CEO

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”

Jennifer May

Director of Design

“I love to create smiles”

Aditya Patel

Senior Developer

“Coding is a way of living

Sanna Zadkin

Head of Marketing

“Life is build on trust

Jawed Sear

Production Leader

“Captering the perfect moment

Veronica Makilek

Interior & Exterior manager

“I love the life of construction

Laten we starten

Ben je er klaar voor?

Laten we het dan samen doen!