Onze Services

One Stop “digital” Agency

Zie hier wat wij voor u kunnen betekenen. Niet gevonden wat u zocht? Geen probleem! Neem contact met ons op en we weten bijna zeker dat wij u daarmee kunnen helpen!

7

De juiste keuzes maken kan overweldigend zijn. Het goede nieuws, is dat je opties hebt!

En dat allemaal bij TIVION! Want waarom zou u bij verschillende bedrijven langs gaan voor verschillende ”digitale” services? Terwijl u bij 1 bureau terecht kunt voor al uw digitale benodigdheden.

BONUS! Jaaa klopt wij hebben ook een bonus want wij bieden ook een service aan dat niet digitaal is maar wel erg belangrijk is voor het uitstralen van uw bedrijfscultuur en dat is uw interior en exterior.

Dankzij ons dochteronderneming DREAM BUILDERS, kunnen wij u volledig voorzien van design tot complete constructies. Denk hierbij aan interior, exterior, gevel, led panelen, video panelen, reclame borden, kleurenpalet, restyling, aanbouw, uitbouw, renovatie en onderhoud.

Een startup? Of wilt u meer verkeer naar uw bedrijf trekken?

Of naamsbekendheid? Nieuwe website misschien? Logo? Content creatie? Of wilt u uw social media aanwezigheid verbeteren en of laten groeien? Of zegt u toch van; hoe kan ik mijn bedrijf het beste promoten? Of bent u iemand die schreeuwt; wat is de beste marketing strategie? Omdat er te veel marketing strategieën zijn waardoor u niet weet wat wel en wat niet werkt voor uw bedrijf. Nou maak je daar maar geen zorgen over want wij weten het wel! En wij kunnen u helpen met onder andere al het digitale benodigdheden!

O vergeten te zeggen! Helemaal geen zin om u bezig te houden met het digitale wereldje? Of is het te ingewikkeld voor u? Of wilt u het gewoon uit handen geven aan een betrouwbare, ambitieuze, creatieve, proactieve en als laatst maar vooral belangrijk, positieve team? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn DE Outsourcing team met wie u met een gerust hart kunt samenwerken. U doet waar u goed in bent en Wij doen waar wij goed in zijn!

TIVION VIDEO PRODUCTION

Design/ Web/ Mobile

7 stappen die wij in dit proces gebruiken.
Waar wilt u beginnen?
Neem gerust contact met ons op.

Lees Meer
 • 1. Scope of work; Ook wel de plan van aanpak, waarin wij ook de tijdlijn, mijlpalen en prijs erin zetten
 • 2. Logo & Branding; Logo-ontwerp is het proces van het ontwerpen van een logo. Branding is het proces van het bouwen van een merk. Om specifieker te zijn, het is een strategie die door bedrijven is ontworpen om mensen te helpen hun producten en organisatie snel te identificeren en hen een reden te geven om hun producten te verkiezen boven de concurrentie. Branding is belangrijker dan alleen het hebben van een prachtige logo. Waarom is branding belangrijker dan een prachtige logo?
  Branding is belangrijker dan een logo, want het is meer dan alleen visuele identificatie. Een merk is een emotie achter wat iemand voelt, ziet en proeft wanneer ze op elk niveau met uw bedrijf omgaan. Meer hierover weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.
 • 3. Wireframing; In dit proces schetsen wij uw wensen op papier/ digitaal om te kijken of we elkaar begrijpen. Wireframing is een manier om een ​​website/ mobiele service op structureel niveau te ontwerpen. Een wireframe wordt vaak gebruikt om inhoud en functionaliteit op een pagina in te delen, waarbij rekening wordt gehouden met gebruikersbehoeften en gebruikersreizen.
 • 4. UI/UX & Mock-up; In dit fase werken we aan de designs en het gebruiksgemak ervan. Het verschil tussen User Interface (UI) en User Experience (UX) is dat UI verwijst naar de esthetische elementen waarmee mensen omgaan met een product, terwijl UX gaat over de ervaring die een gebruiker heeft met een product of dienst. Een mockup is een volledige weergave van ons ontwerp op één of meer producten, zoals etiketten, visitekaartjes, briefpapier en flyers. Een complexere mockup kan bijvoorbeeld een boek zijn dat op een boekenplank ligt of in de handen van een lezer. Mockups zijn belangrijk om te laten zien hoe het uiteindelijke product eruit komt te zien.
 • 5. Prototype; Nadat een oke is gegeven op de designs, gaan we werken aan een prototype. Een prototype is een voorlopige visualisatie van een werkend product. Bij de ontwikkeling van mobiele apps bouwen we prototypes waar we voornamelijk focussen op de look en feel van het product, hoe klanten het algemene UX-ontwerp gebruiken en erop reageren. Aan de hand daarvan kunnen we de laatste puntjes op de i zetten voordat we beginnen met het development proces ( ontwikkelingsproces )
 • 6. Development; In dit proces beginnen we met het ontwikkelen van uw project. Wij kunnen u adviseren, nadat wij weten wat u wenst, in welk platform wij het beste uw project op kunnen bouwen. Denk daarbij aan iOS development, Andriod development, Hardware development ( IoT en PCB ) en Web development. U weet al welk platform u wilt? TOP! Laten we beginnen!
 • 7. Present & Revise; Nou het is tijd om het eind product te presenteren, testen, testen en weer testen. Ook wel de beta versie genoemd. Hier bekijken we of alles werkt en of er nodige aanpassingen nodig zijn totdat U en wij tevreden zijn over de resultaat.
 • THE END
TIVION VIDEO PRODUCTION

Marketing & Communicatie

Hoe brengt u de boodschap van uw bedrijf onder de aandacht van prospects, informeert u hen over uw bedrijf en zet u ze om in klanten?

Lees Meer

We gaan veel marketingstrategieën uitleggen die u kunt overwegen om in uw bedrijf te implementeren. Deze zijn losjes gegroepeerd in de volgende vier categorieën, marketingstrategieën:

 • Offline en Traditioneel.
 • Digitaal en Online.
 • Face-to-Face Marketing.
 • Cross-Categorie.

Merk op dat er in de digitale en online wereld van vandaag steeds meer cross-over is tussen elk van deze categorieën, dus deze voorbeelden zijn niet exclusief voor de sectie waar ze worden vermeld. De meest effectieve marketingplannen gebruiken elementen uit alle vier deze categorieën.

1. Offline en Traditionele Marketingstrategieën

 • Promotiemateriaal; Denk daarbij aan: Visitekaartjes, ansichtkaarten, pamfletten, folders, brochures, merkproducten, gereedschappen of artikelen.
 • Advertenties; TV en Radio.
 • Cold Calling; Wat is cold calling?

  Cold calling is een verkooptechniek waarbij ons verkoper telefonisch producten of diensten aan de man probeert te brengen. Hoe effectief is cold calling?

  Uit onderzoek is gebleken dat cold calling zelden meteen tot een nieuwe klant leidt, maar wel direct feedback oplevert, relatief voordelig is en lastiger te negeren is dan een e-mail.
 • Promotionele Marketing; Denk daarbij aan Wedstrijden, Coupons of kortingscodes en testers.
 • Direct Post Marketing; Aangezien veel mensen tegenwoordig alleen nog maar facturen en advertenties per post krijgen, is er een voordeel met originele direct post marketingtactieken. Wees creatief en stuur stukken zoals verjaardagskaarten, jubileumnotities, seizoenskaarten of unieke zakelijke updates of aankondigingen. Tegenwoordig gooien mensen junkpost direct bij het huisvuil, maar openen meteen persoonlijke notities of kaartjes. Het sturen van gepersonaliseerde kaarten naar uw prospects of klanten valt op en geeft hen een goed gevoel.
 • Print Media; Door publicatie in gedrukte media, zoals kranten, tijdschriften of handelspublicaties, krijgt u zowel zichtbaarheid als geloofwaardigheid. Het is een krachtige marketingtactiek om de reputatie van uw bedrijf op te bouwen en uw contactgegevens te delen. Een bijkomend voordeel is dat gedrukte media vaak lang houdbaar zijn. Onderzoek branchepublicaties en pitch een nuttig artikel met betrekking tot uw product of dienst.
 • Persberichten; Persberichten zijn effectief voor het promoten van een evenement, nieuw product of bedrijfsverandering. Besteed tijd aan het maken van een professioneel persbericht en het onderzoeken van de juiste partij om het voor te leggen. Het indienen van relevante en nuttige persberichten is een gratis manier om uw merk te promoten.

2. Digitale en Online Marketingstrategieën

 • Website en Inbound Marketing; Hierbij maken we gebruik van online marketingstrategieën zoals landingspagina, contentmarketing en SEO om bezoekers aan te trekken en te betrekken.Inbound marketing is een term die wordt gebruikt wanneer bedrijven verkeer naar hun website leiden in plaats van direct reclame te maken voor producten of diensten. De website moedigt mensen aan tot interactie, bijvoorbeeld door het invullen van een formulier of enquête, en dit laat ze kennismaken met uw merk en producten. Ook wel een inbound marketing funnel genoemd.
 • SEO; SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie, een marketingtechniek die zich richt op het gebruik van zoekwoorden die relevant zijn voor uw producten of diensten. Mensen die online zoekopdrachten uitvoeren, worden door zoekmachines naar uw website geleid op basis van de zoekwoorden die u in uw website-inhoud gebruikt. De tijd die u investeert in het optimaliseren van uw inhoud loont exponentieel door uw positie in zoekmachines te helpen verbeteren.
 • Email Marketing; E-mailmarketing verwijst naar het verzenden van berichten naar een lijst met abonnees die ermee hebben ingestemd e-mail van uw bedrijf te ontvangen. Het is een gemakkelijke methode om in één keer met een groot publiek te communiceren. Leden op de lijst ontvangen ook waardevolle informatie, gratis materiaal en andere handige tips, niet alleen marketingberichten. Het is een van de handigste manieren voor een bedrijf om contacten op de hoogte te houden van zakelijke activiteiten, speciale aanbiedingen en andere relevante informatie.
 • Social Media Marketing; Social-mediamarketing vergroot de zichtbaarheid van uw merk op sociale-mediaplatforms. Kies twee tot vier platforms om te beheersen, en wees consistent met het plaatsen van inhoud en interactie met uw publiek op elk platform om optimale resultaten uit uw inspanningen te halen. Enkele populaire social media platforms zijn: Facebook, LinkedIn, YouTube, WhatsApp, Instagram, Pinterest, Twitteren, TikTok en Reddit.
 • Content Marketing; Contentmarketing heeft betrekking op het creëren en distribueren van merkinhoud via meerdere kanalen. Het produceren van creatieve, opvallende en deelwaardige inhoud is een belangrijk doel van contentmarketing. Enkele specifieke tactieken voor contentmarketing zijn: Blog berichten, Podcasts, Video’s en livestreams, webinars, Casestudy’s, Infographics, gifs, memes, Presentaties, webinars, eBooks, PDF-documenten, Getuigenissen, Nieuwsbrieven, Quizzen, enquêtes en prijsvragen.
 • Mobile Marketing; Denk daarbij aan: sms, push berichten, QR codes, apps, websites, e-mail en sociale media. Het belangrijkste voordeel van mobiele marketing is de mogelijkheid om klanten gepersonaliseerde tijd- en locatiegevoelige informatie te bieden waarin goederen en diensten worden gepromoot.
 • SMS Marketing; Sms-marketing is een specifiek type mobiele marketing waarbij potentiële klanten ermee instemmen sms-berichten (sms) van uw bedrijf te ontvangen. Deze worden vaak gebruikt om tijdgevoelige aanbiedingen of belangrijke updates te delen.

3. Face-to-Face Reclame

Face-to-Face marketingstrategieën zijn een belangrijk zichtbaarheidsinstrument voor marketing omdat ze het leiderschap versterken en echte connecties met prospects ontwikkelen. Voor kleine bedrijven kan Face-to-Face marketing een van uw meest effectieve vormen van marketing zijn. Naarmate de wereld steeds digitaler en geautomatiseerder wordt, verlangen mensen naar meer verbinding. Deze Face-to-Face marketingstrategieën zullen u helpen uw merk op te bouwen door relaties op te bouwen en te onderhouden met zowel prospects als andere professionals. Soorten Face-to-Face reclame zijn:

 • Netwerken
 • Betrokkenheid bij de Gemeenschap
 • Verenigingen en Beurzen
 • Workshops Bijwonen of Geven
 • Spreken in het Openbaar

4. Cross-Categorie Marketingstrategieën

Hier zijn enkele marketingactiviteiten die tussen de verschillende categorieën doorkruisen. Dit kan allemaal online, offline en face-to-face.

 • Relationship Marketing ( Relatie marketing )
 • Affiliate marketing
 • joint ventures
 • cross-promoties met influencers
 • Boek publiceren
 • Guerilla marketing
 • Integrated Marketing Communication

Geïnteresseerd? Contacteer ons!

VIDEO PRODUCTION

Photo & Video Production

Wij geloven dat wij uw bedrijf uitstekend neer kunnen zetten in de markt! Opvallende commercials, strakke formats en een helder concept. Zie hier wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees Meer

Hier kennen wij 7 stappen die we nemen:

 1. Brainstorm: Samen met jou werken wij de kernboodschap van jouw verhaal uit en bepalen we de doelstelling die je wilt behalen.
 2. Storyline: Nu wij jou en je verhaal kennen gaan we samen met jou aan de slag met het uitwerken van de kernboodschap in de vorm van een script.
 3. Productie: Wanneer het script helemaal klaar is, gaan wij starten met de productie van de video die aansluit bij je verhaal en het karakter van het bedrijf.
 4. Oplevering: Nadat de video is bekeken, bijgeschaafd en helemaal naar wens is afgerond, vindt de oplevering plaats.
 5. Feedback: Uw feedback is belangrijk. Dankzij uw feedback kunnen wij UW video verbeteren en winnen wij WEER een tevreden klant!
 6. Eventuele Aanpassingen: Toch niet helemaal tevreden? Geen probleem! Wij passen het graag aan totdat u volledig tevreden bent!
 7. Definitieve Oplevering

Wij kunnen het volgende voor u betekenen:

 • Promotiefilm
 • Productvideo
 • Product Fotografie
 • Bedrijfs Fotografie
 • Videocontent
 • Bedrijfsfilm
 • Instructiefilm
 • Video Content Marketing
 • Interview
 • Testimonial Video
 • Documentaire Video
 • Recruitment Video
 • Aftermovie
 • Regie/ live Streaming
 • Crowdfunding Video
 • Interactieve Video
 • Video Brand Guide
 • Animatie Video
 • Showcase Video
 • Expert Video
 • Experience Video

Niet gevonden wat u zocht? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op en wij weten zeker dat wij wat voor u kunnen betekenen.  

CONTENT CREATION

Content Creation

Slimme performance marketing zorgt ervoor dat u uw doelgroep bereikt. Maar om echt met ze om te gaan, hebt u krachtige inhoud nodig. Inhoud aangedreven door relevantie.

Lees Meer

Bij T.I.V.I.O.N combineren we het talent van onze content creatives met de uitgebreide kennis van onze dataprofessionals. Het resultaat is dat we krachtige content voor uw merk kunnen leveren, plus de expertise om het goed in de markt te zetten. Uw doelgroep krijgt content die voor hen relevant is, wat tegelijkertijd uw merkidentiteit optimaliseert.

Gepersonaliseerde verhalen vertellen
Succesvolle campagnes beginnen met een verhaal dat de interesse van het publiek wekt. Een publiek dat vooral heel divers is. Dat verwacht gepersonaliseerde inhoud waarmee ze zich daadwerkelijk kunnen bezighouden. Daarom richten onze content marketeers zich niet alleen op de content, maar ook op excellente targeting via uitstekende campagnes.

Het relevant houden
Trends in content marketing komen en gaan. Alleen omdat iets the next big thing is, wil dat nog niet zeggen dat het ook the next (en enige) big thing voor uw merk is. In de gaten houden wat werkt en wat er op dit moment gebeurt, is natuurlijk nodig om aan de top te blijven. Maar laten we niet vergeten dat welke uitdrukking, tool of medium u ook gebruikt, het succes ervan afhangt van creatieve, boeiende en relevante inhoud.

Hoe we kunnen helpen?
Dag in, dag uit creëren we content voor toffe merken. Dit gaat van sociale content tot merkverhalen, van dynamische banners tot interactieve visuals en homepage takeovers. Onze kracht ligt in ons vermogen om data te combineren met creativiteit. We beginnen met een diepgaande analyse van de cijfers, die de basis vormen voor de concepten die we ontwikkelen. Daarna brengen we het concept tot leven met behulp van fotografie, video, grafisch ontwerp, animatie en/of tekst om er het beste in zijn soort van te maken.

Het doel van dit alles? Om grappige, ontroerende of mooie content te creëren en op de markt te brengen die aanspreekt. Dat raakt mensen in het hart, zodat ze het delen met hun vrienden, of een feestje geven in de comments. Dat brengt uw doelgroep dichter bij uw merkidentiteit. Hoe u met uw publiek communiceert, bepaalt immers uw identiteit als merk.

Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

PRINTING SERVICE

Printing

Uitstekende print services beheerd door experts uit de industrie.

Lees Meer

Technische kennis, ervaring en een uitgebreid productassortiment. Onze gecombineerde technische kennis, ervaring en uitgebreide productassortiment hebben ervoor gezorgd dat we een vertrouwde print leverancier zijn voor klanten in een breed scala van industrieën.

Door het complete print pakket te leveren met één aanspreekpunt, hebben we een reputatie opgebouwd door ervoor te zorgen dat deadlines worden gehaald zonder concessies te doen aan kwaliteit of service, en werken we samen met onze klanten om op maat gemaakte print oplossingen en pakketten te ontwikkelen die zijn afgestemd op individuele vereisten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

INTERIOR & EXTERIOR

Interior & Exterior

(Tijd voor) Nieuwe interieur look en feel? Of wat dacht je van een pakkend exterieur? Laat ons u verbazen!

Lees Meer

Bij TIVION begrijpen we het belang van design. Of het nu binnen of buiten is, we willen dat uw gebouw of huis functioneel is, maar er ook mooi uitziet.

Daarom bouwen we bij TIVION kunst.

We weerspiegelen de moderne smaak- en designeisen van de veeleisende wereldwijde klanten van vandaag. We zijn hier om een ​​prachtig ontwerp te creëren door met u samen te werken om uw volledige visie op een ontwerp project vast te leggen.

 Van interieur ontwerp tot exterieur ontwerp TIVION kan u helpen bij uw bouw-, verbouwings- en constructieproces.

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen!

OUTSOURCING & PARTNERSCHAP

PARTNERSHIP & OUTSOURCING

Duurzame groei is het primaire doel van bijna elk bedrijf. We leven in een snelle wereld en de markt is zeer competitief. Tijdigheid is een van de belangrijkste componenten geworden van het laten groeien van een bedrijf in dit snel veranderende zakelijke landschap.

Lees Meer

Om uw klanten de beste producten en diensten te bieden en u te concentreren op de groei van uw bedrijf, is het belangrijk dat u en uw kernteam zich concentreren op uw kerncompetenties. Dit is precies waarom high-performing executives kiezen voor outsourcing diensten. Outsourcing geeft hen de tijd, de flexibiliteit van het personeel, de wendbaarheid en de kostenbesparingen die ze nodig hebben om hun bedrijf te laten groeien.

Dus hoe kunt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen terwijl u aan uw eigen outsourcing reis begint? We hebben zeven dingen opgesomd die u aan uw bedrijfs ontwikkelingsplan kunt toevoegen om u te helpen outsourcing te benutten om uw doelen snel en efficiënt te bereiken.

1. Stel je doelen duidelijk in
Het uitbesteden van zakelijke rollen is nooit een gemakkelijke beslissing en het is het beste om uw hele team erbij te betrekken. Hoewel ze verschillende opvattingen kunnen hebben over waar en hoe te beginnen, moet u rekening houden met uw algemene doelen. Wees specifiek. Probeert u de bedrijfskosten te verlagen? Wilt u uw workflows verbeteren? Wilt u meer waarde leveren aan uw klanten? Bepaal uw doelen om iedereen op één lijn te krijgen en gebruik ze als uw gids om outsourcing voor uw bedrijf te benutten.

2. Identificeer rollen en verantwoordelijkheden die uitbesteed moeten worden
Er zijn tal van rollen die u kunt uitbesteden, waaronder boekhouding, ontwikkeling, technische ondersteuning, marketing en administratieve taken – alles wat essentieel is, maar in de weg zou staan ​​van sleutelpersoneel dat de kerngroei van uw bedrijf aanstuurt. Houd er echter rekening mee dat zaken die te maken hebben met uw core business niet uitbesteed moeten worden. In een vastgoedbedrijf kan netwerken bijvoorbeeld het beste worden afgehandeld door lokale managers, terwijl de administratieve taken het beste kunnen worden beheerd door een extern team.

3. Vind de juiste outsourcing partner
U kunt alleen slagen in outsourcing als u de juiste BPO-partner ( Business Process Outsourcing Partner ) heeft. Maar hoe weet u nu of er één geschikt is voor uw bedrijf? Hoewel er een aantal capabele outsourcing providers zijn, zijn er zaken waarmee u rekening moet houden, zoals hun staat van dienst, toegang tot talent, personeelsbehoud, gebruik van technologie, betrouwbare infrastructuur, beveiliging en een sterk managementteam.

4. Evalueer de kosten:
Outsourcing kan u alleen geld besparen als het werkt en u kunt garanderen dat het werkt als u duidelijke doelen hebt gesteld, de rollen hebt geïdentificeerd die u moet uitbesteden en samenwerkt met een betrouwbare outsourcing provider die goed bij uw bedrijf past. Maar veel bedrijven merken dat ze tot 70% op de reguliere personeelskosten kunnen besparen, omdat ze niet alleen de lonen willen verlagen, maar eerder een efficiënt personeelsbestand willen opbouwen dat echte waarde toevoegt en hen in staat stelt hun ROI te maximaliseren.

5. Communiceer uw verwachtingen
Een ander belangrijk ding om te doen bij het uitbesteden van uw zakelijke functies is om uw verwachtingen door te geven aan uw outsourcing provider. Stel uw bedrijfs ontwikkelingsplan op zodat ze een beter begrip van uw doelen kunnen krijgen. Ze moeten zich kunnen concentreren op de dingen die voor u het belangrijkst zijn. Wees duidelijk over het werk dat u gedaan wilt krijgen of hoe u wilt dat ze gedaan worden, zodat ze niet uiteindelijk aannames doen over uw voorkeuren. Geen enkele serviceprovider kan vertellen waar u precies aan denkt als het gaat om de groei van uw bedrijf.

6. Overwin obstakels en uitdagingen
Werken met de juiste outsourcing partner betekent niet per se dat u onderweg geen uitdagingen tegenkomt. Evalueer de mogelijke risico’s zoals technologische problemen, milieuproblemen of zelfs juridische en veiligheidsrisico’s – zaken die uw succes in de weg kunnen staan ​​wanneer u uw bedrijf uitbesteedt. Deze helpen u de juiste beslissingen te nemen. Maar wat nog belangrijker is, praat met uw team en serviceprovider, zodat u meer kansen kunt creëren in plaats van problemen.

7. Maak goed gebruik van de voordelen van outsourcing
Outsourcing is een continu proces van verbetering. Een geweldige outsourcing partner zal u niet zomaar vergeten, ze zullen u de hele tijd bijstaan. Ze zullen u helpen uw team en processen voortdurend te ontwikkelen. Zij zullen met u samenwerken om u te helpen het meeste uit outsourcing te halen. Om de concurrentie voor te blijven, moet u uw inspanningen voortdurend op uw kernactiviteiten concentreren. Outsourcing geeft u de mogelijkheid om u te concentreren op de dingen die echt belangrijk zijn voor uw bedrijf en een deel van de tijd terug te winnen die u besteedt aan de ‘kleine dingen’ die het beste door iemand anders kunnen worden afgehandeld. Slimmer uitbesteden met TIVION zal uw bedrijf helpen groeien.

Voor meer info neem gerust contact met ons op.

Laten we starten

Ben je er klaar voor?

Laten we het dan samen doen!